Löplyx – fredag

Igår fredag anlände vi till Falkenberg och Löplyxhelgen. Det var inget gemensamt träningspass inplanerat under fredagen utan vi hade ”fri tid” fram till kl 18.30. Jag och maken utnyttjade det för att simma på Klitterbadet. Skön start på helgen att få sträcka ut i en 50-meters bassäng, det är inte ofta vi gör det. Lagom tills vi var klara tändes kandelabrar så det var säkert ännu trevligare senare på eftermiddagen/kvällen.

image

image

Vi passade på att utnyttja bra erbjudande på Salmingprodukter och har införskaffat både nya mössor,  vantar och sockar inför vintern. Jag slog även på stort och köpte nya löparskor av modell Salming Xplore, ett par ”barfotaskor”. Så snygga att jag om inte annat kan ha dem som fritidssko.

image

Efter lite information inför helgens alla hållpunkter avnjöts en god middag i trevligt sällskap. Det är oerhört inspirerande att umgås med löpartokiga människor (nåja, mer eller mindre löpartokiga i alla fall). Alla vid vårt middagsbord var ganska fredagströtta så det blev en ganska tidig kväll för att ladda inför lördagens morgonjogg!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s